Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Nolita, Tröja från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| En kommentar

 Super härlig tröja från klädmärket Nolita. Nolita är i grund och botten ett Italienskt företag som bjuder på både grymt snygga och tidlösa designer och samtidigt riktigt hög kvalitet. Denna svarta tröjan har långa ärmar och en smal u-formad halsringning. Tröjan är gjord i 82 % viscose och 18 % siden. Den finns även i andra färger. Den kommer från butiken Venti Nove som finns i Göteborg och deras webbutik hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

En kommentar

  1. Pingback: Nolita, Tröja från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.sea | Shoppinggalleriabloggen

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.