Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Nolita, Jeans från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Dessa super snygga jeansen med bra passform kommer från det Italienska klädmärket Nolita. Nolita är ett klädmärke som erbjuder hög kvalité och snygga designer. Dessa jeansen i demin strech har en mörk tvätt och har fyra fickor samt dragkedja som gylf. Vid bensluten har byxorna en sprund liknande öppning på varje ben som gör att de skiljer sig från andra jeans. De kommer från butiken Venti Nove i Göteborg och deras webshop hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.