Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Twinset, Cardigan från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Super snygg beige cardigan från klädmärket Twinset. Twinset är ett företag som bjuder på unika och feminina designer med riktigt bra kvalité. Denna cardigan har en v-formad halsringning och knäpps med en enkelknäppning framtill och det finns även ett sidenband som kan knytas som fin rosett. Den har även små fickor framtill med svarta detaljer, en svart spetslängd går även längs öppningen fram. Med många detaljer på tröjan har de även påsydda svarta skydd vid armbågarna och twinset broderat i svart i nacken. Den kommer från butiken Venti Nove och deras webbutik hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.