Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Hunky Dory, Cardigan från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna stickade hoodien kommer från klädmärket Hunky Dory. Hunky Dory är ett svensk klädmärke som grundades år 1996 av Ulrika och Christopher Bjercke. Det är ett märke som riktar sig till kvinnor i alla åldrar. Tröjan har en härlig grå färg. Den har även dragkedja framtill och i ärmslut. I ryggen finns det även ett band som kan knytas till en rosett vilket gör att tröjan skiljer sig från andra. Den är gjord i 70% lammull, 20% angora och 10% nylon. Tröjan kommer från Venti Nove och deras webbutik hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.