Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Culture, Byxor från M-Sign Fashion på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

Dessa fantastiskt snygga byxorna kommer från klädmärket Culture. De har många snygga detaljer som ger byxorna det lilla extra. Byxorna har sömmar framtill och baktill som gör att byxorna sticker ut ur mängden. De har även detaljer som dragkedja och ficklock på vid höften. Som detalj hade de också tre silvriga ovanför gylfen. De är gjorda i materialen 65% bomull, 31% polyester och 4% elastan. Byxorna kommer från butiken M-Sign Fashion som ligger  Göteborg och deras webbutik hittar man hos Shoppinggallerian på Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.