Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Valerie, Jacka från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Underbar jacka från märket Valerie. Det är en senapsgul sammetsjacka som sitter färg till vardagen. Jackan är något kortare framtill och har långa ärmar. Den har också dekorativa fjädrar på axlarna som sitter under pärlbroderier. Den kommer från butiken Venti Nove i Göteborg och deras webbutik hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.