Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Valerie, Cardigan från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

Grymt snygg cardigan från klädmärket Valerie. Ett märke som bjuder på feminina designer och unika looks. Denna cardigan är prydd med guld färgade och röda paljetter fram till vid knäppningen och även silvriga paljetter över hela bakstycket. Den har en snygg stilren halsringning utan krage. Den kommer från butiken Venti Nove i Göteborg och deras webshop hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.