Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Replay, Jeans från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Fantastiskt snygga jeans från allas favorit märke Replay. Replay är ett Italiensk klädmärke som är speciellt omtalade för sina designerjeans. Dessa byxorna är gjort i ett material med bra strech vilket gör att de har en grymt bra passform. Byxorna har en snygg ljus tvätt med många detaljer som gör att de sticker ut ur mängden. De har Replay loggan och sömmar som gör att de lufter kroppens former. Byxorna har en fem fickor och är smala längst benen. De kommer från butiken Venti Nove i Göteborg och deras webbutik hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.