Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Rabens Saloner, Cardigan från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

Ljuvlig cardigan från märket Rabens Saloner. Märket grundades år 2007 av designern Birgitta Raben Olrik. Trots en gammal skada som gör att Birgitta inte längre kan skissa var hon fast besluten om att lyckas som designer. Vilket hon även gjorde, det har gått nästan osannolikt bra för klädmärket Rabens Saloner sedan de gav ut sin första kollektion år 2007. Tröjan på bilderna ovan är gjord av 49% mohair, 32% ull och 19% polyamid. Den visar på varma härliga färgtoner och detaljer som ”Love” tryckt på knapparna till knäppningen framtill. Tröjan kommer från butiken Venti Nove i Göteborg och deras webbutik hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggallerian.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.