Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Ilse Jacobsen, Stövlar från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

Dessa super snygga stövlarna kommer från det danska märket Ilse Jacobsen. Ilse designade till en början bara skor men ger ut även kläd kollektioner idag. Hon har 16 butiker runt om och ger ut två sko- och kläd kollektioner varje år. Dessa stövlarna är något lägre i skaftet. De är svarta och har två silvriga spännen som dekor. Stövlarna är även fodrade och kan vara något stora så det rekommenderas att lägga i en sula. De kommer från butiken Venti Nove och deras webbutik hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.