Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Manas, Stövlett från M-Sign Fashion på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

Dessa stövletter kommer från märket Manas. Manas är ett italiensk designer som designar både skor och accessoarer till män och kvinnor. Manas bjuder på hög kvalité och otroligt snygga designer som fungerar lika väl vid finare tillfällen som till vardags. Skorna har en träklack men även en gummisula under vilket gör att knän inte belastas. Skorna kommer från M-Sign Fashion och deras webbutik hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.