Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Odd Molly, Kjol från M-Sign Fashion på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| En kommentar

Underbar kjol från märket Odd Molly. Kjolen är gjord i 100% bomull och har resår upptill. Det svenska klädmärket Odd Molly bjuder på mycket detaljer med bland annat broderier och virkningar. Detta visas även på denna kjolen som har virkad kant nedtill och broderat mönster framtill. Kjolen slutar strax över knäna vilket ger en väldigt feminin look. Kjolen kommer från butiken M-Sign Fashion i Göteborg och deras webshop hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

En kommentar

  1. Pingback: Odd Molly, Kjol från M-Sign Fashion på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se | Shoppinggalleriabloggen

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.