Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Odd Molly, Kjol från M-Sign Fashion på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

Underbar kjol från det svenska klädmärket Odd Molly. Odd Molly bjuder på mycket fina handjorda detaljer så som broderier och virkningar. Kjolen är gjord i 100% bomull och har resår upptill. Den har även fina broderier framtill och en spets virkning nedtill. Kjolen slutar strax ovan knäna vilket ger en väldigt feminin och vacker siluett. Kjolen kommer från butiken M-Sign Fashion i Göteborg och deras webbutik hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Här finns kjolen i vitt.

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.