Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Miss Me, Jeans från M-Sign Fashion på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Dessa snygga jeansen kommer från Miss Me. Miss Me är ett LA-baserat klädmärke som lanserade sin första kollektion våren år 2001. Med ambitionen att designa till den moderna kvinnan och de levererar även kläder under varumärket MM Couture. Miss Me fokuserar huvudsakligen på jeans men har nu även toppar, klänningar och utomhuskläder. Byxorna är pryda med strass och stenar på fickorna och har även ficklock på bakfickorna. Byxmodellen är en skinny fit. De kommer från butiken M-Sign Fashion i Göteborg och deras webbutik finns på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.