Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Manas, Stövlett från M-Sign Fashion på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

Stövletter från märket Manas. Den Italienska skodesignern Manas verkar i den italienska regionen Marche. Manas tillverkar både skor och accessoarer för både kvinnor och män. Deras designer är till för formella sammanhang, fest och fungerar lika bra vardagligen. Skon har fårskinn vid ankeln vilket gör att den är snygg att även bära med kanten nedvikt. Skorna har även en gummisula under hela skorna vilket gör att knän inte heller belastas. Skorna kommer från butiken M-Sign Fashion i Göteborg och deras webbutik hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.