Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Manas, Stövlett från M-Sign Fashion på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna stövletten kommer från märket Manas. Manas är en Italiensk designer som designar skor och accessoarer till både män och kvinnor. Manas kreationer bjuder på högkvalitet och snygga designer som fungerar både till vardags och finare tillfällen. Skorna har en träklack med en gummisula under hela skon vilket gör att knän inte belastas. Skorna kommer från butiken M-Sign Fashion i Göteborg och deras webbutik hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.