Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

European Culture, Kjol från M-Sign Fashion på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

Kjolen kommer från klädmärket European Culture. European Culture design grundades i Italien år 1999 och grundar sedan dess sina kläder i den Italienska staden Teramo. Plaggen får en väldigt unik och speciell design då materialen  är helt naturliga och kan förändras en nyans vid tvätt vilket gör dem helt unika. Plaggen har hög kvalité och bjuder på en avslappnad och bekväm stil. Kjolen är gjord av 100% bomull och är sydd i lager, kjolen är även något kortare framtill bak. Den kommer från butiken M-Sign Fashion i Göteborg och deras webbutik finns hos Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.