Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Odd Molly, Klänning från M-Sign Fashion på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna snygga klänningen kommer från det svenska klädmärket Odd Molly. Klänningen har en rund halsringning och skärningar i ärmarna som är av en kortade modell. Klänningen är även längre nedtill vilket ger den mer volym än en kortare klänning. Den är gjord i 100% bomull och kommer från butiken M-Sign Fashion i Göteborg och deras webbutik hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.