Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Maison Scotch, Pullover från M-Sign Fashion på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

   Denna snygga pullover med linne kommer frånMaison Scotch. Maison Scoth ingår i varumärket Scot & Soda som grundades 1985. De designar snygga kläder med en feminin känsla. Linnet som kommer med är gjord i 100% bomull medan den själva pullover är gjord i 50% mohair 40% akryl och 10% nylon. Tröjan har långa ärmar men kan dock vara något liten i storleken. Den kommer från affären M-Sign Fashion i Göteborg och deras webbutik hittar du hos Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.