Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Odd Molly, Tröja från M-Sign Fashion på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna fantastiskt snygga tröjan kommer från det svenska klädmärket Odd Molly. Tröjan är gjord i 80% bomull och 20% nylon. Som en av Odd Mollys designer så är tröjan välgjord med fina detaljer som gör så att tröjan står ut i mängden. Den har en rosa härlig färg som livar upp vardagen. Tröjan har en enkel knäppning framtill och en v-formad halsringning. Den har även långa ärmar och mudd nedtill både i ärmar och i midjan.
Den kommer från M-Sign Fashion från Göteborg och deras webbutik hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Här finns tröjan i grönt. 

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.