Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Odd Molly, Topp från M-Sign Fashion på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna topp som är gjord i ett tyg med ett hål-mönster kommer från det svenska klädmärket Odd Molly. Toppen har en rund halsringning och korta ärmar. Den har även en volang nedtill som lyfter fram en både snygg och tilltalande siluett. Den är gjord av 67% tencel och 33% bomull.
Toppen kommer från M-Sign Fashion i Göteborg som har sin webbutik hos Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se 

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.