Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Odd Molly, Blus från M-Sign Fashion på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Super snygg blus från det omtyckte märket Odd Molly. Odd Molly är ett svenskt klädmärke som bjuder på välgjorda detaljerade plagg med riktigt hög kvalitet. Blusen har många snygga detaljer så som en djupare u-ringning framtill som knyts ihop med hjälp av ett siden band och även broderat mönster på tyget. Den har också vida ärmar nedtill och virkade detaljer i halsringningen och i ärmar. Blusen är gjord i 100% bomull.
Blusen kommer från M-Sign Fashion i Göteborg och deras webshop finns på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.