Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Odd Molly, Blus från M-Sign Fashion på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna otroligt härliga blusen kommer från det svenska klädmärket Odd Molly. Den är gjord i 100& bomull och bjuder på en alldeles silkeslen känsla. Som alla Odd Mollys designer bjuder på så är blusen rik på detaljer så som ett snyggt mönstrat tyg som gör sig perfekt till den runga halsringningen. Detta är blusen får vem som helst att känna sig lite extra vacker när man bär den och den kommer från M-Sign Fashion i Göteborg och deras webbutik hittar du hos Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.