Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

European Culture, Tröja från M-Sign Fashion på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna snygga tröjan kommer frånEuropean Culture. European Culture Design grundades år 1999 i Italien. De bjuder på en unik och snygga designer som passa till alla. Designerna från European Culture ger en avslappnad och bekväm stil. Tröjan på bilderna ovan är gjord av 95% bomull och 5% lycral. Den har trekvartsärmar med sprund nedtill och påsydda fickor framtill. Siden band runt om ger tröjan det lilla extra så den livar upp i garderoben. Den kommer från M-Sign Fashion i Göteborg och deras webshop hittar du hos Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.