Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

By Timo, Klänning från Nodge by Nagy på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Super snygg klänning från märket By Timo. By Timo är ett norskt klädmärke som startades år 2004. De bjuder på tidlös och feminin design med bästa kvalitet. Klänningen har långa ärmar och pryds av ett blommönster. Den har även en rund halsringning och markerad midja som lyfter fram en ljuvlig siluett. Klänningen är gjord i modal vilket ger den ett härligt fall. Den kommer från Nodge By Nagy i Göterborg och deras webshopp hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.