Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

By Timo, Blus från Nodge by Nagy på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna snygga blusen kommer från det norska märket By Timo. Den pryds av många snygga detaljer så som knäppning framtill och krage. Ärmarna på blusen är långa med knäppning nedtill, modellen på bilden har vikt upp ärmarna. Blusen har ett innerfoder som är gjort i 100% bomull och blusen är gjord i 70% bomull och 30% silke. Blusen kommer från Nodge by Nagy i Göteborg och deras webshopp hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Här finns blusen i vitt.

 

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.