Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

By Timo, Tröja från Nodge By Nagy på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna super snygga tröjan kommer från märket By Timo. By Timo grundades år 2004 och är ett norskt klädmärke som bjuder på feminina och tidlösa designer med högsta kvalité. Tröjan har en v-ringning och detaljerad midja som lyfter fram former och visar en ljuvlig siluett. Den har även snygga detaljer broderi nedtill och längs ärmarna. Tröjan är gjord i 80% viscose och 20% polyamid. Den kommer från Nodge By Nagy i Göteborg och deras webshop hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.