Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

By Timo, Klänning från Nodge by Nagy på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

Denna enkla men otroligt snygga klänningen kommer från By Timo. By Timo är från början ett norskt märke som grundades i en liten skala år 2004. Deras designer är både kvinnliga, romantiska samt tidlösa. Klänningen har långa ärmar, en rund halsringning och en markerad midja som framhäver en snygg siluett. Klänningen är gjord i ett mjukt material vilket gör att den passar till alla tillfällen. Den kommer från Nodge by Nagy och deras webshop finns hos Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

 

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.