Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Altea, Sjal från Venti Nove på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

Snygg sjal från märket Altea och favorit butiken Venti Nove i Göteborg. Den pryds av ljuvliga färger som livar upp vilket outfit som helst. Den är gjord i 90% modal och 10% kashmir. Den är i den längre modellen vilket gör att den kan bäras enkelt runt nacken eller med ett varv runt halsen. Sjalen kommer från Venti Nove och deras webshop hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

 

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.