Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Hunky Dory, T-shirt från Girl Next Doors webbutik på shoppinggalleria shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

Skön oversize top från Hunkydory i vitt.
Snygg ringning i halsen och avtryck av ett par vingar baktill.
Finns även i vitt.
Material:100% bomull

Hunkydory ägs och drivs av Ulrika Bjercke och Christopher Bjercke. Modemärket riktar sig till en ung kvinna. kläderna är uppdelade i huvudkollektionen Hunkydory och den lite mer sportiga, baskollektionen Hunkydory Essentials. Med en extremt slimmad organisation på 13 anställda har företaget vuxit enormt och med snabb takt de senaste åren. Idag säljs kollektionerna på 13 marknader och exporten står för cirka 32 procent av omsättningen.

Köp Hunky Dorys fantastiska kläder hos Girl Next Doors webbshopp på shoppinggallerian shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.