Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Solid, tröja, grå, från Moujacs webbutik på shoppinggallerian shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

Snygg skön långarmad tröja i grå från Solid. Med en ficka på bröstet och snyggt slitna sömmar. Perfekt att ha på sig eller slänga över axeln. Passar tillexempel till mysiga ute kvällar och en dag på stan.
Urskön och ger ett fräscht intryck.

Solid konstruerar och tillverkar kläder för modemedvetna unga män som är medvetna om trenderna. Solid säljs i större delen av Europa och säljer moderna herrkläder riktade till unga män i åldersspannet 18 till 30 år. De hör till ledarna inom modekläder för unga män i Sverige och Skandinavien.

Plaggen kännetecknas av en allmänt hållen trendighet, utan några distinkta inslag av street och hiphop Klädmärkets fördel består av att stilen är neutral och ungdomlig.

Köp Solids kläder på moujacs webbshopp på shoppinggallerian shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.