Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

RM, brevkorg, från hemmakontorets webbutik på shoppinggallerian shoppinggaeria.se

| Inga kommentarer

Stilren brevkorg från skrivbordsserien akryl.

Mått: 36*5*24 cm

Innermått: 21* 34 cm

Köpes om 2

Snygg, stilren, genomskinlig och praktisk brevkorg. På ditt skrivbord hemma så vet jag att det får plats en så snygg och användbar brevkorg och om det nu mot förmodan inte gör det så kommer den ge mycket plats genom att du får i ordning bland dina pappaer.

Köp RMs brevkorg på hemmakontorets webbshopp på shopinggallerian.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.