Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

By Marlene Birger, top, från Nodge by Nagys webbshopp på shoppinggallerian shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

Snygg oversize topp från malene birger.
Korta ärmar och med öppna slitsar vid axeln. Matcha den till ett par snygga vita tajta byxor som på bilden eller till exempel en jeans kjol.
Längre bak.
Rund hals.
Finns även i rosa.
Material: 100 % lin

År 2003 grundade designern Malene Birger Varumärket By Malene Birger tillsammans med en investerare, den danska modefirman IC Company A/S. I slutet av 1980- och 1990-talet arbetade Malene Birger på Marc O´Polo i Stockholm. Marc O´Polo gjorde på den tiden mainstreamkläder. Här växte nya talanger och ambitioner fram hos Malene Birger som ledde till att Malene Birger startade sin första egna verksamhet som hette Day Birger et Mikkelsen.År 2003 gick Malene Birger vidare och grundade varumärket Malende Birger tillsammans med modefirman IC Company A/S. Efter en tid sålde Malene sina aktier och kunde fokusera helt på att vara anställd creative director för Malene Birger.Malene Birger har fått flertalet utmärkelser och priser inom design och mode och finns nu etablerad i en stor del av världen. UNICEF:s verksamhet engagerar sig Malene Birger i. Hon är Danmarks ambassadör för UNICEF. Varumärket By Malene Birger riktar helt in sig på kvinnor. By Malene Birgers producerar inte bara kläder utan också t ex halsdukar, halsband, väskor m.m. Kläder från By Malene Birger är kända för att hålla en hög kvalitét och för att vara sköna med en bra passform.

Köp By Malene Birgers snygga top hos Nodge by Nagys webshopp på shoppinggallerianshoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.