Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Tina Wodstrup, Klänning från Lille Du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna otroligt snygga klänningen från märket Tina Wodstrup. Tina Wodstrup är ett danskt klädmärke som designar kläder åt kvinnor. Märket bjuder på fina designer med vackra färger, fina modeller och deras plagg är otroligt välsydda och har ofta dubbla tyger vilket gör att plaggen känns väldigt exklusiva. Klänningen har en fin halsringning som pryds med blomdekor, den har även små volanger vid ärmar och nedtill. Klänningen är rymlig i storleken och otroligt skön att bära. Den kommer från Lille Du och deras webshop hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.