Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Tina Wodstrup, Klänning från Lille Du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Härlig klänning från det danska klädmärket Tina Wodstrup. Klänningen kan användas i sin enkelhet på sommaren eller tillsammans med en varmare kofta på hösten. Den har en ljuvlig färg och volanger i både ärmar och nedtill. Klänning har även knäppning upptill samt snygga detaljer. På ena ärmen har den ett broderat motiv med initialerna T W som står för Tina Wodstrup. Klänningen är gjord i 100% bomull och är tämligen rymlig i storleken. Den kommer från Lille Du i Varberg och deras webbutik hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.