Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Saint Tropez, top/blus, ifrån Nodge by Nagys webbshopp på shoppinggallerian shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

Väldigt fin och trendig transparent top/blus.
Cream färgad med silver detailer över bröstet.
Rund hals.
3/4 dels ärm. Passar perfekt att ha till jobbet till eller skolan. Matcha toppen till ett par svarta byxor som på bilderna eller tillexempel ett par shorts eller till en Jens kjol. Du kan även köpa något av våra snygga smycken Här och matcha till.

Saint Tropez grundades 1986 i Danmark. Det är ett av många kända danska klädmärken som riktar sig till trendiga kvinnor. De tillverkar tio kollektioner per år och har därför lätt att anpassa sig efter nya trender. För Saint Tropez är det viktigt att alltid producera bästsäljande kläder med detaljer efter trenderna. Eftersom Saint Tropez riktar sina produkter mot de lite yngre modemedvetna kvinnorna, tänker de på att priset inte får vara för högt.

Köp blusen ifrån Nodge by Nagys affär på nätet ifrån shoppinggallerianshoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.