Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Saint Tropez, Oversize blus ifrån Nodge by Nagys butik på nätet på shoppinggallerian shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

Oversize blus i skirt material och pingvin ärm. Knappar fram till Rund hals. Rynk fram till vid ringningen. Finns även som grå och Corall färgad. Den här fantastiskt fina blusen passar tillexempel att ha till ett par mörka jeans eller som på bilden ett par shorts. Till skolan eller jobbet är denna blus perfekt.

Material: 100 % viscose Storlek: Stämmer med angivna storlekar. Färg: Grå. Snyggt och trendigt att ha i skolan eller på jobbet.

Saint Tropez grundades 1986 i Danmark. Det är ett av många kända danska klädmärken som riktar sig till trendiga kvinnor. De tillverkar tio kollektioner per år och har därför lätt att anpassa sig efter nya trender. För Saint Tropez är det viktigt att alltid producera bästsäljande kläder med detaljer efter trenderna. Eftersom Saint Tropez riktar sina produkter mot de lite yngre modemedvetna kvinnorna, tänker de på att priset inte får vara för högt.

Köp blusen ifrån Nodge by Nagys affär på nätet ifrån shoppinggallerianshoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.