Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

By Marlene Birger, klänning, från Nodge by Nagys webbshopp på shoppimnggallerian shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

Helt fantastiskt fin klänning från malene birger.
Ett måste i sommar.
100 % silke i djurmönstrat.
Resår i midjan och 2 stora fickor fram till.
Djupt v-ringad fram och bak.
Knyts med ett band i ryggen.
Beige underklänning medföljer.
Djurmönstrat kommer kolla i sig även nästa säsong så det är ett smart och snyggt val att köpa klänningen.
Material: 100 % silk
storlek: Normal.

År 2003 grundade designern Malene Birger Varumärket By Malene Birger tillsammans med en investerare, den danska modefirman IC Company A/S. I slutet av 1980- och 1990-talet arbetade Malene Birger på Marc O´Polo i Stockholm. Marc O´Polo gjorde på den tiden mainstreamkläder. Här växte nya talanger och ambitioner fram hos Malene Birger som ledde till att Malene Birger startade sin första egna verksamhet som hette Day Birger et Mikkelsen.År 2003 gick Malene Birger vidare och grundade varumärket Malende Birger tillsammans med modefirman IC Company A/S. Efter en tid sålde Malene sina aktier och kunde fokusera helt på att vara anställd creative director för Malene Birger.Malene Birger har fått flertalet utmärkelser och priser inom design och mode och finns nu etablerad i en stor del av världen. UNICEF:s verksamhet engagerar sig Malene Birger i. Hon är Danmarks ambassadör för UNICEF. Varumärket By Malene Birger riktar helt in sig på kvinnor. By Malene Birgers producerar inte bara kläder utan också t ex halsdukar, halsband, väskor m.m. Kläder från By Malene Birger är kända för att hålla en hög kvalitét och för att vara sköna med en bra passform.

Köp By Malene Birgers klänning hos Nodge by Nagys webshopp på shoppinggallerian shoppinggalleria.se

 

 

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.