Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

4LoveAndLiberty, tunika från Nodge by Nagys webbutik på shoppinggallerian shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

Super Söt tunika från 4LoveAndLiberty i ljuvlig kvalitet.
V ringad ram med knappar i samma färg.
3/4 dels trympetärm med fina spets detaljer.
Samma spets mönster återkommer längs ner på plagget. Passar bra att ha till jobbet, men  också på kalaset.

Material: 70 % bomull 30 % silk
tvättråd: handtvätt i tvättpåse.
Storlek: Normal

Christy Whitley har skapat 4LoveAndLiberty för kvinnor som vill känna sig sexiga, chica och hipa. Han använder material som side, siden chiffong och Tencel bomull är igenkännande för sin vintage-inspirerad känsla, men med en modern anpassning. Dessa konstruktioner är utsmyckade med inslag av öppenhet, spets och strass … en lågmäld men lockande bild av en sofistikerad kvinnlighet.

4LoveAndLiberty skapar plagg som är anpassat till en nuvarande garderob och samtidigt återspeglar en utseende och känsla som sträckte decennier. T-shirts i kombination med jeans, samt blusar, tunikor och flörtiga klänningar finns i hela denna romantiska samling. Från dag till kväll eller för den fantastiska första dejten … 4LoveAndLiberty lämnar ett bestående intryck.

Köp den super söta och trendiga tunikan ifrån Nodge by Nagys webbshopp på shoppinggallerian shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.