Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Olja, diskmedel, tvål från solgläntans webbshopp på shoppinggallerian shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

3 sköna artiklar för dig och hemmet från L:A Bruket.

– Liten flaska Kroppsolja, salvia, rosmarin, lavendel ”ekologisk mjukgörande hudvårdsolja för normal hud med salvia, rosmarin och lavendel som skyddar och behandlar”. Innehåller enbart ekologiska ingredienser. Användning: som kroppsolja istället för lotion efter en varm dusch eller hett kurbad. Ca 120ml

– Bred flaska Diskmedel Citrongräs/rosmarin, ”en frisk och naturlig aromkick när du diskar. Ett milt och lättflytande handdiskmedel med ekologisk eterisk olja av citronräs/rosmarin och biologiskt lätt nedbrytbara ämnen som diskar rent och är skonsamt mot huden och naturen”. Ca 450ml

– Avlång flaska Tvål, Ceder, apelsin, rosmarin, ”Flytande tvål att använda till händer eller hela kroppen. Eterisk oljemix med Cederträ, apelsin och rosmarin som verkar uppmjukande, sammandragande och uppfräshande”. Ca 450 ml

Dessa härliga produkter hittar du hos solgläntans webbshopp på shoppinggallerian shoppinggalleia.se shoppinggallerian

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.