Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Cotton & Button, natur rött nattlinne, från Solgläntan webbshopp på shoppinggallerian shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

Underbart fint natur rött nattlinne i det skönaste material.
Söt krås vid halsen och nedtill på armarna. En knapp framtill. Passar till en liten tjej så att känner sig som den sötaste lilla nattprinsessan. Cotton & Button är ett nytt svenskt varumärke som gör mjuka, gosiga och fina sovplagg för bebisar och barn i åldern 0 till 8 år. Kollektionen är skandinavisk enkel, har hög kvalité, otroligt gulligt med en funktionell och underbar design. Sovplaggen är gjorda i 100% organisk bomull och görs i neutrala färger. Barn älskar mjuka och sköna plagg. Cotton & button gör därför extremt härliga mjuka plagg som barnen inte vill ta av sig. Du hittar cotton & buttons nattlinne på solgläntans webbutik på shoppinggallerian shoppinggalleia.se shoppinggallerian

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.