Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Soulmate, Tunika från Julias på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

  Denna söta top från Soulmate är gjord i 100% bomull. Märket Soulmate är ett danskt klädmärke och deras kollektion är ”ung”. De riktar sig till den modemetvetna kvinnan som ger frihet att uttrycka sin personliga stil med en feminin touch. Kollektionerna är perfekt anpassade efter årstiderna och deras designer är minst sagt tidlösa. Tunikan kommer från Julias och deras webshop hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.