Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

SoHo, kortlåda A6, från Hemmakontorets webbutik på shoppinggallerian shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

SoHo kortlåda med plats för att ha 10*15 cm foton/kort.
Mått: 120*160*94 mm
Köpes om 2. Passar perfekt att ha till ditt skrivbord samt till kontoret.Finns i färgerna: Röd, grå, sahara, svart, espresso, lime, cassis, navy. Vill du ha kombinerade färger anger du det i kommentarfältet i kassan. köp den hos hemmakontorets webbshopp på shoppinggallerian shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.