Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Chill Norway, Linne från M-Sign Fashion på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

  Snyggt långt linne från det norska klädmärket Chill Norway. Linnet är väldigt användbart så det kan bäras som antingen linne eller som underklänning. Det är gjort i 63% tencell, 30% bomull och 7% elastan. Linnet kommer från M-Sign Fashion och du hittar deras webbutik på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.