Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

AjLajk, Tunika från M-Sign Fashion på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| En kommentar

  Riktigt snygg tunika inför sommaren, den kommer från AjLajk och har denna ljuvliga blåa färgen. Den har trekvartsärmar och är fint skuren runt halsen. AjLajk är ett företag som drivs av Tommy och Leena Mellberg. De säljer både trendiga och personliga kollektioner av kläder och accessoarer. Tack vare att deras designer är tidlösa och att materialen är av hög kvalité så passar de lika väl till vardags som till finare tillfällen. Tunikan kommer från M-Sign Fashion och deras webshop hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

En kommentar

  1. Pingback: AjLajk, Tunika från M-Sign Fashion på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se | Shoppinggalleriabloggen

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.