Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

AjLajk, Tunika från M-Sign Fashion på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

     Otroligt snygg tunika som passar perfekt in i garderoben inför sommaren, den kommer från märket AjLajk och har denna under bara orangea färgen. Den har trekvartsärmar och är fint skuren runt halsen. AjLajk är ett företag som drivs av Tommy och Leena. De designar både trendiga och personliga kollektioner av kläder och accessoarer. Eftersom deras designer är tidlösa och att materialen är av högsta kvalité så passar plaggen lika väl till vardags som till finare tillfällen. Tunikan kommer från M-Sign Fashion och deras webshop hittar du på ShoppinggallerianShoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.