Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Soulmate, Klänning från Julias på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna paisly mönstrade klänningen kommer från Soulmate. Klänningen har många blåa fina detaljer och är gjord i 50% bomull och 50% viskos. Klänningen kan även bäras som en tunika tillsammans med byxor eller leggings, vilket gör den väldigt användbar. Klänningen kommer från Julias du hittar deras webshop på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.