Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Soulmate, Byxa från Julias på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Otroligt skön byxa från märket Soulmate. Soumate är ett danskt klädmärke som levererar tidlösa designer. Byxan har en medel-hög midja och en mängd detaljer. Så som sömmar och benfickor. Det är en 7-ficksbyxa med mycket bra passform. Dom är även gjorda i 100% bomull. Byxan kommer från Julias och deras webshop hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.