Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Soulmate, Blus från Julias på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna härliga blus kommer från märket Soulmate. Soulmate är ett klädmärke från Danmark och deras kollektion är ”ung”. De riktar sig till den modemetvetna kvinnan som ger frihet att uttrycka sin personliga stil med en feminin touch. Kollektionerna är perfekt anpassade efter årstiderna och deras designer är minst sagt tidlösa. Blusen är gjord i 100% bomull och modellen är en av de vidare.
Blusen kommer från Julias och deras webshop hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.