Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Mexx, Bälte från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Grymt snyggt bälte från Mexx med silvriga nitar. Det är i 100% skinn och har en brun underbar färg. Spännet är även de silverfärgat och matchar med nitarna. Bältet kan bäras i midjan på en klänning eller tunika samtidigt som de kan bäras på ett par byxor eller helt enkelt shorts. Det kommer från Mazi och deras webshop hittar du på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.